Prikaz jedne poruke
Stara 2.9.2006, 17:56   #64
spire
Član

Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: 9/2006 „Keep me hanging on”

Citat:
The mighty Boo kaže:
Umm, da - tuzno. Kuzmu sam mnogo cenio ali poslednjih nekoliko brojeva + ciklus WOW tekstova (stvarno ih ima za ciklus) - su uzas. Shvatam da neko ostane bez inspiracije ali ima toliko igara klasika na koje bi mogao da nas podseti i jos tona autenticno gamerskih tema - da stvarno ne vidim svrhu u ovakvom... spemu
Još žalosnije je da jedan IT novinar nije primetio da mu preko IP adrese personalizuju reklame na sajtu koji posećuje.Znači ne prati čovek nova dešavanja i neobavešten je.I taj neupućeni novinar zbog svoje neobaveštenosti krene u svojoj kolumni da drobi o stotinama devojaka iz Srbije koje se nude preko net-a.A izgleda da uopšte nisu iz Srbije i da prostitutke iz Srbije nisu zauzele internet,nego je samo jedan naivni kolumnista bio dovoljno neobavešten i neupućen da poveruje u sve to.
Umesto da se informiše i prati trend i o njemu obavesti čitaoce i iznese svoj stav,on iz neznanja i svoje zlonamermosti osipa paljbu po prostitutkama,pirsingu,tetovažama i starački zapomaže "kako se nekad znao red" i "to nije bilo tako kad sam ja bio mlad".
Kada je novinar neobavešten,ne prati trendove,i može da dozvoli da ga prevari baner koji personalizuje reklame po njegovoj IP adresi-to je loš i neupućen novinar.Takvi mogu da na nekom forumu potraže pomoć zbog svog problema ali ne mogu da uređuju deo jednog IT časopisa
spire je offline