Prikaz jedne poruke
Stara 19.12.2010, 20:43   #47
Milanoo95
Novi član

Član od: 19.12.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Last Chaos exYU

Citat:
BaneKG kaže: Pregled poruke
E cao, np stizu odgovori
1. Kada ti odapnu petovi, sto se meni desilo juce usled vrlo "lepog" laga , Prvo sto ces primetiti jeste da ih ne mozes koristiti i videces iznad chat prozora: "You can use this item in 12 hours" ili tako nesto.
Postoje 2 nacina da ozivis pet:
a) Cekas odredjeno vreme, koliko ti igra i kaze. ali... to nije pravo, realno vreme, vec vreme koje provedes za igrom. Znaci - dosta vremena. Meni je, kao sto i rekoh, bilo potrebno 12 sati igranja da bi mi se pet oziveo. Ja vam ne bih preporucio da to radite, jer je to mnoooogo vremena. Stoga predjite na opciju b) koja kaze:
b) Platis lepo animal traineru koliko trazi i pet je revive again! U mom slucaju zaginuo mi je moj Dragisa (Dragon lvl 31). Morao sam platiti 200k da bi ga oziveo. Proporcionalno levelu peta raste cena ozivljavanja.
To je sve. Znaci, odete u Randol, kod animal trainera i ozivite peta uz novcanu nadoknadu.

2.Fora kod item upgrade (+1,+2, ...+10 i najnoviji itemi +15) jeste bas ta sto si rekao: item se moze unistiti nakon +3! Znaci +1, +2 i +3 su sigurni sto se opstanka itema tice.
Sve do +3 radis sa smelting stones. Nakon +3 radis sa heaven stones. I tek na +8,+9 radis konacno sa extreme stone. Samo jedan extreme stone se moze upotrebiti na jedan item.
Da li se isplati? Hm, iskreno koliko sam video ne vredi to raditi kada si manji lvl (npr. do 40 lvla). Mnogima ce to izgledati mnogo, ali verujte mi - ulozicete velike pare u smelting stones, u heaven stones i dosta para ako proces ne uspe i na kraju - 2m weapon 33lvl + 5 npr. Ovo je samo primer, tek na visim nivoima imacete i vise novca a i vise HS (Heaven Stone) pa kombinujte.
Vec vidim da se kolaju neke price da upgrade ima vece sanse da uspe ako ste barem 1% exp dobili uz pomoc itema kojeg zelite upgradovati.Sta to znaci? Imate weapon lvl 33. Bijete se dok ne dobijete 1% exp-a i stavite smelting stone. Sanse su, kazu, vece. Probacu bas, pa cu javiti da li sam uspeo...

Samo da se pridodam na 30-31 lvldobijate iopremu i wepon +10 sve
Milanoo95 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke