Prikaz jedne poruke
Stara 15.1.2011, 17:11   #200
R.A.B.
Član

Član od: 24.1.2008.
Zahvalnice: 159
Zahvaljeno 45 puta na 35 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku R.A.B.
Određen forumom Re: League of Legends

Tryndamere kad se lepo "nahrani" može da skine koga god hoće, i zavisi od itema.
Volim i Twisted Fate-a, on lik prži ali nije kao Trynd da možeš da uletiš sa njim, ja sam 11 lvl na EU ali sam iskusan u "hranjenju" iz dote, brzo sam skontao kombinacije za Trynd i TF.
Sad kad skupim para kupujem Pantheona, igrao sam sa njim kad je bio free. Ima kul ulty, da se preleti sa jednog kraja mape na drugi kad neko nema helta i kad se nabudži na DPS nezaustavljiv je, osim možda protiv Trynda ili Mordecaisera.
Još jedan dobar heroj, ali sa kojim i moja baba može igrati je Rammus the Armordrilo. Kad se nabudži na tenka + sunfire cape, prosto kolje sve redom.
Kasteri nisu loši, Kassadin delje naprosto, Vaegir sa ultyjem takođe, a Ryze-a da ne spominjem, ne volim da igram sa njima jer moraš da se držiš po strani, ali od mage-va volim Vladimira, sa njim možeš da ulećeš 1v5 Akali je neprikosnovena ali opet ne volim u početku to šunjanje, kasnije kad se nabudži može je dobiti samo nabudženi Tryndamere i to kad uključu ulty (možda i neki ostali, nisam igrao sa puno heroja )
R.A.B. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke