Prikaz jedne poruke
Stara 16.1.2011, 4:21   #7
Zoranb007
Veteran

Član od: 20.4.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 49 puta na 39 poruka
Određen forumom Re: Koji rezač do 25e?

Citat:
Red_Devil_89 kaže: Pregled poruke
Ne isplati se da dajes toliko para za dvd rezac. A to da li ce ti disk biti "citljiv" i da li ce da "rikne" ne zavisi od dvd rezaca vec od samog primerka dvd-a npr Princo. Kako su ti ovde ljudi lepo rekli to je potrosna roba kupu neki najjeftiniji za 1600-1700 din npr LG GH22NS50 ili taj Samsung sto si naveo, imas garanciju na njih pa ako crkne rezac, odes i zamenis.
Hvala za trud, ali neslazem se bash, vek citljivosti podataka, pored kvaliteta diska, zavisi i od toga kako je rezac sprzio zapis na disk, da ne pominjem cuvanje diska, nije za ovu temu.

Meni je problem sto u poslednje vreme ne pratim desavanja na trzistu, i nisam upucen u to sta se sve prodaje...
zato i trazim pomoc od forumasa koji petljaju oko rezaca, ili bar da mi napisete licna iskustva sa rezacem koji trenutno koristite, tako ce te mi sigurno vise pomoci, pa nije valjda da svi forumasi koriste samo taj samsung223C (probao sam ga na par mesta, i nije me bas oborio sa nogu, kao ni LG)
OK. trenutno su u prodaji svi rezaci takoreci istog kvaliteta, a jeli moguce da za vise novaca nema nista kvalitetnije? Ili su i ti skuplji istog kvaliteta kao i jeftiniji?
Zoranb007 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke