Prikaz jedne poruke
Stara 7.2.2011, 5:54   #1
ShinY
Novi član

Član od: 29.1.2011.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Asus K52JC-EX084 ili Asus K52JT-SX065

Možete li mi reći, pošto je ovo moja prva kupovina laptopa, koji od ova dva su bolja a podležu mojim potrebama..

Asus K52JC-EX084
Asus K52JT-SX065

Potreban mi je za i rad sa: Photoshop-om, Flash-om, Web-dizajn, Video konverzije, optimizacije i montaže (After Effects), muziku, gledanje HD filmova, net-surf, i da podrži (ali ne nužno) dobar broj modernijih igara tipa Mass Effect 1&2, Batman Arkham Asylum, Starcraft 2, itd..

Pretežno me interesuje mišljenje koje se tiče konkretno ova dva modela, ali naravno, ukoliko imate bolju ideju, a da je u cenovnom rangu do prvog navedenog, slobodno je iznesite..

Takođe, preferiram da to bude Asus, jer mi je i estetika bitna, a Asus mi se pokazao kao najlepši i najelegantniji izbor. Za Toshibu čujem nezgodne stvari, da se često kvare, a i da su podosta skupe, i to samo zbog marke.. :/ ..sad, koliko je to tačno..
Jedini drugi izbor mi je Acer, ali mi uvek nešto zasmeta u njegovom dizajnu .. mrežica za zvučnike preko cele dužine, mnogo veliko power dugme.. ..kad sam cepidlaka.. ..but it's probably the next best thing..

EDIT:

Još jedno pitanje, čisto da proverim..
Koliko je bitno ukoliko recimo model ima samo 2GB umesto 3 ili 4 GB RAM memorije, sve ostalo isto, a jeftiniji je, i samim tim povoljniji.. Uvek imam mogućnost da kasnije nadogradim ili jednostavno zamenim memoriju za jaču, zar ne?

Poslednja ispravka: ShinY (7.2.2011 u 7:08)
ShinY je offline   Odgovor sa citatom ove poruke