Citat:
ATI` kaže:
Prica sta bi bilo kad bi bilo je besmislena. Cinjenica je da su ti programi bez obzira u kojoj verziji daleko iza Win programa, a ja kao i 99% korisnika kojima trebaju nece cekati 10 godina da bi dostigli njihov kvalitet, jer meni oni trebaju DANAS a ne za par godina!!!
|
Vidiš, tvoj sistem vrednovanja se zasniva na trenutnom stanju stvari. Poređenje koje pominješ identično je poređenju baba i žaba. O stepenu upotrebljivosti softvera poređenje možeš da vršiš sa softverom koji je razvijan u podjednakom trajanju. Dakle, Inkscape (recimo) poredi sa Corelom i Ilustratorom posle dve godine njihovog razvoja. I naravno, uvidećeš da je Inkscape daleko ispred tog vremena. Daleko od toga da je neupotrebljiv. Koliko si platio taj profesionalni softver koji ti je superioran u odnosu na Free softver? I koliko to mogućnosti CS/Corela si koristio uopšte? Jesi li preko 10%?
Citat:
ATI` kaže:
Mozes pricati sta hoces, ali je cinjenica da je Linux sto se tice softverske podrske jos u povoju, a sto se tice koriscenja Interneta i slanja mial-ova, pa to mogu da urade i neki mobilni telefoni 
|
Au batice, ti ne samo što si strašno sujetan, nego si i strašno bezobrazan. Možda je to zato što si neinformisan, ne znam, ali tako su ti postovi „obojeni”.
Citat:
ATI` kaže:
Nemam potrebe da probam gomile raznih distroa, Windows mi radi sasvim dobro, i ne vidim mu neku alternativu osim mozda u MacOS-u u nekoj daljoj buducnosti.
|
Niko te i ne tera da probaš. Koristi šta ti volja.
Citat:
ATI` kaže:
Sto se mene tice Linux je za ljude sa viskom slobodnog vremena koji vole da se po svaku cenu razlikuju od drugih.
|
Što se mene tiče, Windows je za ljude koji bi da ušićare koji dinar na račun malog mekanog. takođe, iskompleksirani šarenim mogućnostima Win OS-a (vidi leptirići, providni prozori, a ima i šareni START).