Prikaz jedne poruke
Stara 21.4.2011, 23:41   #1718
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

TRON: Legacy (2010)

Pre svega moram reći da sam originalni Tron gledao kada sam imao samo par godina, pa ga se ne sećam i nemam sa čim da poredim ovaj film. Radnja mi je samo OK, ali mi se muzika i atmosfera baš sviđaju, kao i visoko kontrastni vizuelni stil. Većini mojih poznanika se nije svideo, pa ni sam nisam očekivao puno, ali sam prilično pozitivno iznenađen i mogu reći da film ima moje simpatije.

Jesse Stone: Night Passage (TV 2006)

A sada nešto dijametralno suprotno. Ovo sam pre nekoliko noći pogledao na TV Pink i takođe bio prilično pozitivno iznenađen. Tom Selleck je detektiv Jesse Stone, faca iz velikog grada, razveden i predan alkoholu (Viski). Dolazi u mali gradić Paradise na mesto šefa policije. Uloga cool baje prosto prirodno leži Selleck-u. Mislim da će film leći svakom ko je voleo tipičnu, prostu (na pozitivan način) krimi akciju 80-ih, sa opasnim bajom u glavnoj ulozi. Meni je legao kao hladna limunada na 30 stepeni i baš me lepo podsetio na detinjstvo i B produkciju 80-ih (ali opet u pozitivnom smislu ).

Ovaj film je rađen po krimi novelama, kojih ima 10, i pored ovog je već snimljeno još 6 delova koje ću obavezno pogledati.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke