Citat:
Red Wing kaže:
Pa ajd' da se ipak dogovorimo pa da odigramo jednom partiju-dve. Izgleda da si iskusan igrac, pa ne bi trebao da imas briga oko potencijalnog poraza. Ja sam igrao AOM jos od njegovog izlaska a sto se multiplayera tice, igrao sam od 2004. na stotine partija i to sam sa jednim drugom preko LAN-a... Igrali smo cak i sinoc... Jos uvek me nije pobedio u 1 na 1  Mada nisam ja neki tako dobar, vec je on nesto losiji, mada se vec za toliko godina dosta ispraksovao 
|
Hehe, ne vredi da me izazivas jer sam stvarno cvrsto odlucio da necu vise. Mislim da igrati u singl plejeru ako se ne preteruje ume da bude fina razbibriga i sredstvo za borbu protiv stresa. Multiplejer je nesto sasvim drugo. Multiplejer je izvor stresa! Dok igras mozak ti radi 300 na sat i sto je najgore jos satima posle ostane u tom rezimu.
Takodje jos imas i opciju da gledas snimljene partije, a u AoMu su inace te snimljene partije mnogo interesantije nego u SC i nekim drugim igrama. Ni sam ne znam koliko sam snimljenih partija odgledao. Jedno vreme sam to gledao bukvalno umesto filmova. Kazem, fantasticna igra, ali goni je u tri pm!
Citat:
allokin kaže:
Играо сам ја са братом на ботове преко LAN-а ноћи и ноћи, мада никад преко нета; немам оригинал. Игра је невероватно дубока и много боља од Warcraft III што се тиче "разграђивања". AoM2 са новим расама, већим могућностима, бољим едитором и још пар ствари би био пун погодак.
|
Mislim da posto ES vise ne postoji, nece biti drugog AoMa. Nesto je veca verovatnoca da se se neko latiti posla da napravi AoE4, mada sam i tu skeptik jer situacija je losa kad je igracka industrija u pitanju. Mada ko zna, jednog dana.