Prikaz jedne poruke
Stara 30.4.2011, 19:47   #52
Anson
Član

Član od: 10.3.2009.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
Određen forumom Re: Age of mithology

Citat:
Red Wing kaže: Pregled poruke
Pa ajd' da se ipak dogovorimo pa da odigramo jednom partiju-dve. Izgleda da si iskusan igrac, pa ne bi trebao da imas briga oko potencijalnog poraza. Ja sam igrao AOM jos od njegovog izlaska a sto se multiplayera tice, igrao sam od 2004. na stotine partija i to sam sa jednim drugom preko LAN-a... Igrali smo cak i sinoc... Jos uvek me nije pobedio u 1 na 1 Mada nisam ja neki tako dobar, vec je on nesto losiji, mada se vec za toliko godina dosta ispraksovao

Hehe, ne vredi da me izazivas jer sam stvarno cvrsto odlucio da necu vise. Mislim da igrati u singl plejeru ako se ne preteruje ume da bude fina razbibriga i sredstvo za borbu protiv stresa. Multiplejer je nesto sasvim drugo. Multiplejer je izvor stresa! Dok igras mozak ti radi 300 na sat i sto je najgore jos satima posle ostane u tom rezimu.
Takodje jos imas i opciju da gledas snimljene partije, a u AoMu su inace te snimljene partije mnogo interesantije nego u SC i nekim drugim igrama. Ni sam ne znam koliko sam snimljenih partija odgledao. Jedno vreme sam to gledao bukvalno umesto filmova. Kazem, fantasticna igra, ali goni je u tri pm!

Citat:
allokin kaže: Pregled poruke
Играо сам ја са братом на ботове преко LAN-а ноћи и ноћи, мада никад преко нета; немам оригинал. Игра је невероватно дубока и много боља од Warcraft III што се тиче "разграђивања". AoM2 са новим расама, већим могућностима, бољим едитором и још пар ствари би био пун погодак.
Mislim da posto ES vise ne postoji, nece biti drugog AoMa. Nesto je veca verovatnoca da se se neko latiti posla da napravi AoE4, mada sam i tu skeptik jer situacija je losa kad je igracka industrija u pitanju. Mada ko zna, jednog dana.
Anson je offline   Odgovor sa citatom ove poruke