Citat:
Retardinjo kaže:
-kada igrach prima loptu, da ne bude j*beni retard i da je ne odbije metar od sebe(na taj nachin sam izgubio mnogo lopti).
|
То зависи од Technique и Teamwork статсова играча.
Citat:
Retardinjo kaže:
-da kada mu suprnichki igrach lupi "shljagu", da se ne kontuzuje kao neki alkoholichar, vec da nastavi da se bori do kraja
-kontrola lopte, brzi okreti isl
|
То зависи од Body Balance и Tenacity статсова играча, па и његове брзине.
Citat:
Retardinjo kaže:
- kod aut linije-- uspori matori!! gde si se zaleteo
|
Па ти управљаш играча, застани, врати лопту неком другом. Очекујеш да игра успорава играча за тебе?
Citat:
Retardinjo kaže:
-odbrana koja bezi od napadacha, je*eni jurish na loptu
|
На шут (квадрат ако се не варам) сви твоји играчи крећу и праве притисак на супарника са лоптом.
Citat:
Retardinjo kaže:
- da igrachi idu na loptu a ne na igracha
|
На шта мислиш?
Citat:
Retardinjo kaže:
- tackle, da se moj igrach ne lepi za njegovu guzicu, vec da napada spreda(kao pravi mushkarac) 
|
Па овај се гради, није лако узети лопту ономе ко се гради.
Citat:
Retardinjo kaže:
-prebacivanje igracha mi je i dalje preznojavanje, pogotovo u odbrani
|
Са овим се потпуно слажем. Кад морам да десет пута пребацујем играче да бих узео оног ког хоћу, док ми противник шета по казненом, онда стварно..
Citat:
Retardinjo kaže:
- da vrate automatsko rasporedjivanje igracha!!! (ne kapiram zashto bi iko normalan svaki put gubio vreme na te nebuloze)
|
Не разумем. Формација, или ..?
Citat:
Retardinjo kaže:
-Da golman bude Spartanac, neumoljiv, kada se zalece ide do kraja, razmishlja, brani.
|
Зависи од голмана до голмана ако ниси приметио. Неки истрчавају пет метара изван казненог док други не истрчавају ни у петерцу. То одређује брзина голмана, голманске вештине, рефлекси, итд.
Citat:
Retardinjo kaže:
-Da ne spominjem retardirane animacije golmana koji se kao baci u sushtini nishta ne radi, i moja omiljena gde nas programer i ceo ravojni tim pravi totalnim idiotima-kada se izvodi slobodni udarac, kada pogodim ugao i jachinu shuta samo onaj majmun u zivom zidu koji se tu nalazi ne skochi. Pa mamu mu zar je toliko teshko napraviti animaciju gde svi skoche a lopta preleti kako treba i udje u go.Neverovatno!!
|
Да.. ово је идиотски.
Citat:
Retardinjo kaže:
I za kraj da kazem da se ne moze ochekivati dobar proizvod ako izlazi svake godine. Nije realno da jedan tim postigne kvalitetan proizvod kada radi pod pritiskom. Ja bih lichno voleo ali.....
|
Исто.