Prikaz jedne poruke
Stara 29.5.2011, 14:18   #58
allokin
Veteran

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
Određen forumom Re: Pro Evolution Soccer 2012

Citat:
Retardinjo kaže: Pregled poruke
-kada igrach prima loptu, da ne bude j*beni retard i da je ne odbije metar od sebe(na taj nachin sam izgubio mnogo lopti).
То зависи од Technique и Teamwork статсова играча.
Citat:
-da kada mu suprnichki igrach lupi "shljagu", da se ne kontuzuje kao neki alkoholichar, vec da nastavi da se bori do kraja
-kontrola lopte, brzi okreti isl
То зависи од Body Balance и Tenacity статсова играча, па и његове брзине.
Citat:
- kod aut linije-- uspori matori!! gde si se zaleteo
Па ти управљаш играча, застани, врати лопту неком другом. Очекујеш да игра успорава играча за тебе?
Citat:
-odbrana koja bezi od napadacha, je*eni jurish na loptu
На шут (квадрат ако се не варам) сви твоји играчи крећу и праве притисак на супарника са лоптом.
Citat:
- da igrachi idu na loptu a ne na igracha
На шта мислиш?
Citat:
- tackle, da se moj igrach ne lepi za njegovu guzicu, vec da napada spreda(kao pravi mushkarac)
Па овај се гради, није лако узети лопту ономе ко се гради.
Citat:
-prebacivanje igracha mi je i dalje preznojavanje, pogotovo u odbrani
Са овим се потпуно слажем. Кад морам да десет пута пребацујем играче да бих узео оног ког хоћу, док ми противник шета по казненом, онда стварно..
Citat:
- da vrate automatsko rasporedjivanje igracha!!! (ne kapiram zashto bi iko normalan svaki put gubio vreme na te nebuloze)
Не разумем. Формација, или ..?
Citat:
-Da golman bude Spartanac, neumoljiv, kada se zalece ide do kraja, razmishlja, brani.
Зависи од голмана до голмана ако ниси приметио. Неки истрчавају пет метара изван казненог док други не истрчавају ни у петерцу. То одређује брзина голмана, голманске вештине, рефлекси, итд.
Citat:
-Da ne spominjem retardirane animacije golmana koji se kao baci u sushtini nishta ne radi, i moja omiljena gde nas programer i ceo ravojni tim pravi totalnim idiotima-kada se izvodi slobodni udarac, kada pogodim ugao i jachinu shuta samo onaj majmun u zivom zidu koji se tu nalazi ne skochi. Pa mamu mu zar je toliko teshko napraviti animaciju gde svi skoche a lopta preleti kako treba i udje u go.Neverovatno!!
Да.. ово је идиотски.

Citat:
I za kraj da kazem da se ne moze ochekivati dobar proizvod ako izlazi svake godine. Nije realno da jedan tim postigne kvalitetan proizvod kada radi pod pritiskom. Ja bih lichno voleo ali.....
Исто.
allokin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke