Pozdrav svima. Redovno citam komentare na forumu, ali prvi put pisem, sta cu muka me naterala. Naime pre neki dan sam kupio Hithachi hard disk od 1TB, i imam problem da se poprilicno cuje, odnosno krklja dok upisuje ili cita podatke. E sad video sam da nisam jedini sa tim problemom, ali cini mi se da na buku poprilicno utice moje kuciste koje prenosi vibracije pa rekoh ne vredi da se obratim prodavcu jer moze da mi kaze da je kod njih buka nepostojeca, te da je moje kuciste krivo. I tako sam stavio ispod harda izolator buke tacnije svoje gace

, i za divno cudo buke vise nema, hard skoro da se ne cuje. Da ne smaram vise, moje pitanje je, da li ovakav nacin izolacije moze da smeta hardu, obzirom da nije zasrafljen, vec samo naslonjen na vec pomenuti komad odevnog predmeta? Da li da ga ostavim ovako, ili da ga vratim na staro i nastavim da kidam zivce, zaista iritirajucom bukom? Bio bih zahvalan kada bi mi neko pomogao, mada pitanje je koliko bilo ko moze da mi da konkretan odgovor jer je slucaj redak ali svako misljenje je dobro doslo.