tema: Diablo 3
Prikaz jedne poruke
Stara 1.8.2011, 19:36   #646
Nighty
Banned

Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
Određen forumom Re: Diablo 3

Citat:
bokela kaže: Pregled poruke
Samo me zanima, nije u pitanju prozivanje, nego me samo zanima zbog cega je neko imao potrebu da to radi u D2? Uopste taj naknadni item buy/sell u igri koji je isao preko drugih sajtova? Jer ja i dalje ne razumem u takvoj igri tu potrebu da bi postigao sta?
Point & Click Hack & Slash видео-игре имају дугу традицију куповине и продаје одређених Item-a, а управо се највише профитирало у серијалу Diablo.

Куповином Item-a је могуће доћи до одређеног дела сета који недостаје или, макар, испробати одређени део сета. Куповином item-a се шеди време које би се, иначе, утрошило на mindless геноцид разноразних бића све док се не дропује одређени item.

Рецимо, ако неко не жели себи да буџи "Find rare/unique/magic tiems" скил, може пронаћи некога ко се специфирао управо за тај облик радње, односно трговине.

Слично је и у Sacred/Sacred Underworld где патуљци (Dwarf) највише профитирају и често имају најбоља оружја која људи купују од њих (улг за in-game валуту или неки други облик трговине).

У Action based RPG/MMO играма то је одавно чињеница. Рецимо, у WoW сам небројано пута видео Mage-ове који наплаћују телепортацију људима или им наплаћују potions, food и сл... :]

Наравно, постоје и Item/Hero Editor-и али док се они појаве игра је већ застарела. Поред тога, сећам се за Sacred - Ко Cheat-ује његов лик ће се појавити као зец на серверу у multiplayer-у.

Nighty je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nighty na korisnoj poruci:
bokela (2.8.2011)