Prvo, izvinjavam se moderatorima i administratorima, ali stvarno moramo neke stari da razjasnimo...
Citat:
acafacaa kaže:
Moji pistovi su gotovo uvek korisni,jer pokazujem ljudima sta je prava zastita,pokazujem im da se ne bakcu sa nekim avastima i nodovima,pokazujem sta je prevencije,sta je mocna zastita.
Da su ljudi koristili comodo ne bi bila puna ambulanta foruma mycity-ja,ali ljudi obracaju paznju samo na to kako ukloniti virus koji je vec prosao,a ne kako ga spreciti. Sada kada virus postoji u gotovo svim definicijama, a opet se korisnici javljaju, i to korisnici koji imaju instaliran av... AV ga prepozna, ali korisnici dozvole izvrsenje iz znatizelje...
|
Mislis da je tako, a od tih 500 postova koje imas, najanje 200 govore isto... Mislis da je to korisno? Protiv komoda mogu da ti navedem mnogo argumenata. Koristim njihov, FW na win-u, i stvarno nije los... Mislis da ljudi bezveze preporučuju ostale antiviruse? Razmisli malo, ti ljudi resavaju slucajeve vec 5 godina... Testirali su bebroj avova... Ovo nije promocija ambulante, ali nije uredu da tako napadas ljude, ljudi to rade volonterski, i to treba postovati... A kladim se da nemas pojma o tim alatima koji se koriste...
Citat:
acafacaa kaže:
Pa necu nikome da cutim,ne pisem ovde ja sam u ovoj temi,nisam sam na forumu,neko je za ovaj novi facebook virus pisao da Comodo NE POMAZE,neargumentovano blati comodo,a to nije istina,moram da mu odgovorim i dokazem da nije tako.
Kao da ja npr. u temi "zastita i odrzavanje racunara" kazem e znate sta,malwarebytes je najgori malware removing software,i ko ga preporucuje nema pojma.
Naravno da ce uslediti 556 odgovora na moj post zasto sto blatim MBAM neargumentovano.
|
Ja sam ga rekao da ne pomase, i stojim pri tome... probaj na zarazeni komp instaliraj comodo, i videces... Stari ce verovatno detektovati, ali ovaj novi ne... Nebi bilo problema kada bi korisnici znali sta rade, ali oni nekada odobre viruse zbog znatizelje... Nadji ti bolji removal molim te... Pricas nesto, a sam ga koristis, vidi se na slici... Zasto bi MBAM koristili svi forumi koji su clanovi ASAP-a? Ne samo ASAP-a, vec svi poznatiji forumi koji uklanjaju malware...
Citat:
acafacaa kaže:
Jako mali procenat ljudi zna da se cuva,verovatno spadate u te ljude.Znam i ja da se cuvam,ja i ne koristim av,samo mcshield i to je to,ne treba mi av,a cist sam.
Ali koliko ljudi ne ume da se cuva?
Koje av ljudi koji traze pomoc koriste uglavnom?
Za ljude koji ne umeju ili ne zele da paze na svasta - Comodo!
|
Koristis mcshield koji su napravili korisnici ambulante, a ti tvrdis da ne znaju sta rade... A kao ne koristis komodo, a ovamo pricas kako je zakon... To kako av prepoznaje fajlove sa duplom extenzijom, to radi dobar deo av-ova... Ali korisnici cesto to dozvole... Sta je bilo sa slavnim nortonom, do skoro si njega propovedao... On ovaj virus detektuje kao WS.Reputation.1, a tako detektuje i gotovo sve exe fajlove koje rucno kompajliram...
AMIN.