Citat:
omar rodriguez lopez kaže:
Na prvi pogled me je podsetilo na PES, zbog kamere i "cudnog" kretanja igraca, medjutim, kad se kamera stavi na "tele" i smanji zoom i poveca elevation, vraca se onaj stari filing fife, i animacija kretanja igraca deluje mnogo fluidnije, a to je bas ono sto sam voleo kod stare fife...
|
Potpis. Mada i pored toga mislim da je fifa 11 mnogo fluidnija. Ali isto tako ta sporija igra i cinjenica da vise nema ping ponga cine 12-icu realnijom igrom tako da sve ima svoje...
Citat:
kojot043 kaže:
Ja igram fifu vec 10 god.na tastaturi i sada pokusavam da predjem na dzoj ped (ili dzojstik kako se vec zove) to je sad za mene pravo mucenje.na tastaturi sam igrao World class nisam ni gledao koje dugme pritiskam,sve ide na slepo,a sad...bruka...gledam sta igram,vrlo sam frustriran,ne mogu ni amater nivou da pobedim.
Ali mislim da svi mi sa tastaturama gresimo,jer izadjete na online,razbice vas ovi sto igraju sa dzoj-pedom(uglavnom) jer znaju finte koje mi tastaturasi ne mozemo da izvedemo.Ja zato sad pokusavam da naucim sa dzoj pedom,jer zelim da napredujem.Videcemo.
Sto se tice nove fife 12 ja nisam odusevljen,jer demo secka,a imam skoro nov komp.(graficka ati radeon 5770),igraci spori,ako ovo bude i na ful verziji nece biti dobro.Grafika ista a ta engin ja i ne primecujem??!!
Ja sam narucio igru i platio i cekam kad izadje da mi posalju ali sumnjam da sam dobro uradio.
|
Najveca prednost dzojstika je kretanje a ne driblinzi. A problem sa seckanjem je do tebe nije do fife, sto se optimizacije tice zasluzuju samo