tema: Fifa 12
Prikaz jedne poruke
Stara 25.10.2011, 1:47   #1279
BiTrAtE
Član

Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 57 puta na 48 poruka
Određen forumom Re: Fifa 12

Ne znam, pocinje zestoko da me nervira online... Kao prvo ne mogu da vjerujem da ne mogu da podesim brzinu pasova kako meni odgovara u online modu...Default je uzas, u single koristim 73 i tek tada je to kako treba...
Kao drugo opet ne mogu da vjerujem kako nece da mi upamti formaciju za neki tim nego posle svaaake utakmice, moram da namijestam formaciju i squad...Uzas... (edit team radi samo dok ne izgasim igru, posle ponovnog startovanja sve se resetuje) Kao trece rangiranje timova... Barselona 5 zvjezdica, i neki drugi timovi tipa Man City koji je isto jak, al barem eto treba da bude 4ipo zvjezdice... Ovako Man City ima 5 a npr prsla Fiorentina 4ipo... Balans je bas lose uradjen... Onda dalje, napad je favorizovan u odnosu na odbranu itekako, prvenstveno mislim na kad napadac probija i ja uz njega vucem ga za dres na "kocku" i pokusavam da mu oduzmem loptu cijelo vrijeme, on promijeni pravac u kontra i u 90% ispadam (pes like fora) Isto tako kao, okret u 16, po zemlji lopta za saigraca redovno je gol...Isto fora s pes-a...
Da ne pricam kad povedem vise od jednog gola razlike, kako se odbrana razrijedi nekako i vrlo cesto protivnik dodje do remija ili cak pobjede iako npr vodim po 2-3 nula...
I na kraju mnogo mi je bolje bio organizovan online kod PES-a, mogao si prije svakog meca da znas protiv koga igras, a sad koliko sam shvatio ovdje u utakmicama koje se boduju je random...Mozes da vidis protiv koga igras jedino u friendly utakmicama, koje mi nisu toliko bitne jer se ne upisuje pobjeda/poraz...

Ne znam u pocetku sam bio odusevljen a sad je vec to odusevljenje daleko manje Kako igram pes/iss evo 10ak godina, ove godine sam dao sansu fifi ali vec vidim da cu brzih dana uzeti i ovogodisnji PES orginal
BiTrAtE je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku BiTrAtE na korisnoj poruci:
Morandi (25.10.2011)