Citat:
Lucic Nemanja kaže:
Ja imam Pentium 4 2.00 GHz,768 MB-a RAM-a i ATI Radeon 9250 120 MB.Oce li to biti dovoljno za Gothic III?
|
veoma veoma tesko...
Da i ja iznesem svoje utiske, nakon kratkotrajnog igranja iste verzije koju je koristio i Shobe. Dakle, imam 6600GT i giga rama. Graficka podeshavanja u Gothicu 3 su veoooma siromashna, pored rezolucije i refresh rate-a podesava se jos samo nivo detalja, koji moze biti low, medium, high, itd. Vec to je veliki korak unazad u odnosu na Oblivion, gde je postojao veliki broj opcija, koji je omogucavao da se igra podesi prema snazi vashe mashine, kako bi se postigao idealan odnos performansi i kvaliteta grafike.
Pokushao sam igranje u 1024X768 sa high nivoom detalja i video da to nece ici. Sama igra pocinje scenom masovne borbe, tako da cete vrlo brzo uvideti mogucnosti vashe mashine. Sa normal nivoom detalja, igra radi ok, ali...ocigledno je potrebno vishe rama od 1 GB, swapovanja su dosta cesta. Ali ovako se mozhe igrati. Kretanje je malo glupo odradjeno, borbe su takodje loshije nego kod Obliviona...
Sto se tiche price i questova, chini mi se interesantna i ovo definitivno vredi igrati ako imate dobar komp.