Citat:
dacajak kaže:
Taj sarkazam terajte gde sunce ne sija, prvi put sam juce probao igru a ima milion nacina da se pravi, zato sam rekao da pravim jbnog WARRIORA citaj sledeci put, pa sam pitao sta mu najbolje lezi. Sigruno necu LW da radim sa njime ako nosi mail i tako te gluposti. Vidim da svi hvale ench pa sam zato pitao dal to da ucim u kombinaciji sa BS sto po nekoj logici bi trebalo da lezi warrioru koji nosi tesku opremu. Jednostavno sam hteo da pitam koji je najbolji i najbrzi nacin, jer nemam nameru da pravim 10 likova sa po 10 sati igranja da bih odlucio sta mu najbolje "lezi". A i ja sam kreten kad posle ovoliko god ovde ocekujem neki normalan odgovor, pogotovo od moderatora. Samo su tu da kazne dele,a za taj odvratni prezvakani srkazam bi trebalo banovi da se lupe ili ukidanje privilegija, al dzaba vi od toga zivite, hranite svoj ego. Posto pojma nemam o igri kao sto sam pomenuo, procitacu ovih 3000 posova da vidim kako kome sta najbolje lezi i sta ide najbolje uz warrior klasu. Nadam se da ce barem neko ovo procitati pre nego sto moderatori obrisu, da se neko udostoji da mi makar ukratno kaze sta bih mogao uradim. I ako sve to sam mogu da otkrijem, nego eto dok ne pocnem ozbiljnije da prelazim igricu da imam neko kakvo takvo osnovno predznanje o njoj.
|
Aman čoveče samo igraj, nije takmičenje. Bolje i da napraviš 10 likova sa po 10 sati igranja nego da pročitaš o tome. Igraš onako kako hoćeš a skilovi i sve će doći samo. Ne moraš da napraviš najjačeg heroja ikada jer si jedini ljudski igrač i svetu tako da se opusti... Preteruješ stvarno