tema: Rome TW
Prikaz jedne poruke
Stara 12.12.2011, 19:39   #1139
Imprerator Marcus
Član

Član od: 7.11.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
Određen forumom Re: Rome TW

Ljudi recite koji je RTR po vasem misljenju najbojli i da li su ovi drugi kao sto je recimo Roma Surrectum,EB i dr.bolji od njega, mislim sve je stvar ukusa ali interesuje me pre svega diplomatija,jedinice,bitke i tako to.Inace igram osnovnu verziju na very hard i mogu reci da sam zadovoljan AL-om.Medjutim, posle osvojenih 7 regiona pocinje pakao Pored Gala na mene krecu Dacani u fulu (unapredjeni strelci,teska pesadija...) dok je tek trebam da dobijem onaj drugi level (da se tako izrazim) jedinica, tj. kada posle dugog sluzenja u rimskoj vojsci, neki dobijaju zemlju i samim tim se jedinice unapredjuju(jer mogu ranije nekako unaprediti jedinice?).Kuga hara u dva moja grada a i Germani krecu jer imaju savez sa Galima.E tu diplomatija zakazuje.Ja lepo platim tribute na nekoliko krugova sa onom zelenom rimskom porodicom i nista....U jednom ucitavanju mi priskoce u pomoc(al ko da nisu), dok se ja dovucem kao pojacanje Dacani ih samelju.Mislim mnogo malu mi pomoc poslali.E u drugim ucitavanjima ladno me iskuliraju.Naravno nerviraju me i bagovi vezani za opsade,nestajanje jedinica sa mape, i dr.Zanima me i kava ste imali vi iskustva sa diplomatijon na very hard ako to uopste ima neke veze ili je na svakom nivou tezine isto? I naravno dobro bi mi dosli saveti onih koji su obrnuli na ovaj nivo tezine.
I za kraj da li da instaliram bez razmisljanja neki mod ili da pecujem na 1.3 i 1.5? Hvala!!
Imprerator Marcus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke