Citat:
NaraYan kaže:
Jesbre, kolko je užasan taj AI to je strašno. Ja sam probao prošli čini mi se i odustao na pola sezone. Totalna glupost mada je ideja lepa realizacija je užasna.
|
Neverovatno zaista. Ajd sto ne moze da se preskoci deo koji ne igras, pa moras da cekas komp, vec sto ne mozes da preskocis odbrojavanje na kalendaru, pa onda pet minuta cekas tamo kad dodje maj jul a ti ne igras nijednu partiju. Nista ne pise, samo odbrojavaju datumi, a ti cekas i cekas..
Iz cistog mazohizma sam zavrsio prvu sezonu, da vidim da li ce naredna biti drugacija. Presao sam u drugi tim, pisalo je da cu imati dosta sansi da igram... ali sve je po starom, igram, dajem golove, a opet ulazim posle 60og minuta. Neretko prvi put dodjem do lopte tek oko osamdesetog. I to imam napravljenog igraca! Doduse isto je bilo i bez editovanja!
E da, ne samo sto mi je prosecna ocena osam, sto sam najbolji strelac u timu, nego sam bio i najbolji strelac u ligi. A opet stalno zamena, nikada ne igram na svojoj poziciji... presmesno.
---
Evo upravo sam odigrao utakmicu u kojoj sam usao na teren kao prva zamena u 93 minutu.