Prikaz jedne poruke
Stara 5.2.2012, 0:05   #102
Highlander
information junkie

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 616
Zahvaljeno 686 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Highlander Slanje poruke preko Skypea korisniku Highlander
Određen forumom Re: Bus Plus kartica!

Citat:
Sh0m1 kaže: Pregled poruke
Da, to je tako lako, narocito u punoj troli gde se gomila baba gura da udje iako je trola krcata putnicima.
Teže od vađenja para da bi platio kartu u krcatom autobusu?

Nego, podsećate me na one klince što kukaju kad se promeni nešto na fejsu, "šta će nam ovo", "vratite nam stari čet" itd, a posle nedelju dana se naviknu i sve zaborave. Ne znam kakvo je stanje javnog prevoza u BG-u, ali siguran sam da nije gori od niškog, koji ima bučne i neispravne autobuse, drske putnike i loše puteve, što čini svaku vožnju pravim zadovoljstvom. Čisto da znate da postoji i gore. Inače, slažem se da je mesto za taj čitač malo nesrećno odabrano, ali ulaz je ipak jedino mesto gde svaki putnik mora proći. A i to je manji problem, siguran sam da ne bi bila frka da se u budućnosti mesto čitača promeni.
Istina je da šta god da su uveli, nove autobuse ili stjuardese, neki ljudi ne bi bili zadovoljni (pričam uopšteno), tako da čuvajte ovo što sad imate, kad su već uveli, nemojte da sj**ete nešto što bi trebalo da vam olakša putovanje.

A ovi što sada znaju ko je uzeo pare, ko je koga opljačkao, preko kojih veza se išlo, pa sad laju na sva usta, pišu neke "humoristične" članke i blogove, pa gde su bili do sada, da ih čovek pita? Mislim da uvođenje ovoga traje neko vreme, sve što se zna sada, znalo se i pre dva i više meseca, zašto onda nisu nešto od toga objavili ranije, pa da narod reaguje ako treba? Lako je kritikovati sedeći na debeloj guzici iz fotelje, ali kad treba nešto konkretno uraditi, nigde nikog...
Highlander je offline