Prikaz jedne poruke
Stara 18.2.2012, 13:24   #3616
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.073 puta na 2.443 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

50/50 (2011)

Prosto je neverovatno kako ovaj miks drame i komedije može da natera na smeh kada su dešavanja ustvari tužna i ozbiljna. Priča je generalno zanimljiva, a stvarno volim ovakav stil humora, tako da od mene ima bezrezevnu preporuku. Inače, hvala svima na forumu koji su ga preporučili, tako sam i saznao za film.

Wristcutters: A Love Story (2006)

Ovo je svakako jedan zanimljiv film koji se dešava u svetu (paralelnom univerzumu ili već nečemu sličnom), u koji odlaze samoubice. Dok sam ga gledao kontao sam da u sebi nosi dosta evropskog stila i sklonosti ka nadrealizmu, što je ispalo savršeno logično kada sam video odakle je režiser. Sve u svemu, meni je bio zabavan i osvežavajuć, ima preporuku.

Le hérisson (2009)

Simpatična francuska drama, koja mi je u početku bila malo nezanimljiva ali se kasnije ipak izvukla. Radnja se dešava u jednoj zgradi, a glavni likovi su inteligentna, i ekscentrična, devojčica i starija domarka te zgrade, mada je stariji japanac, Kakuro Ozu, definitivno moj omiljeni lik. Ko voli sporo odvijajuće filmove jednostavne radnje, može dobiti preporuku i za ovaj, ali ipak nije za svakoga.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci:
Doomche (18.2.2012), Iris (18.2.2012), Nash Knight (18.2.2012)