Prikaz jedne poruke
Stara 28.2.2012, 23:59   #3682
CaptainCrash
Veteran

Član od: 7.12.2011.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Wink Re: Dnevnik gledanja filmova II

Citat:
Iris kaže: Pregled poruke
Ne mislim da autoritet ima ikakve veze sa tim... ako se opis bazira samo na pridevima, to je proizvod ličnog ukusa. Meni je "vrhunski", ali da li će i tebi biti? Tako ti neću približiti film, niti ćeš biti zainteresovan da ga gledaš. Ne bi ništa dobila time da mi neko kaže da je film "super", i onda da počnem da ga gledam i vidim da je (po meni) teško sr...., a uz to i horor (koje ne gledam), u kome igra Majkl Daglas (koga organski ne podnosim) itd. Ovako se pojasni žanr filma, iz koje je decenije, koji glumci igraju u njemu i kakve su uloge ostvarili...

Uostalom, zahvaljujući opisima drugih ljudi u ovoj temi poželela sam da gledam filmove koji mi verovatno na pamet ne bi pali, a isto tako sam na vreme saznala koje treba da preskočim, što je - ponavljam - i poenta teme. No ako te mrzi niko te ne tera da postuješ, sve se ovde radi na dobrovoljnoj bazi

Ja inace uzivam u gledanju filmova,dobrih filmova...
Naravno,uvek se desi neki izuzetak,bude ih malo vise ali nista lepse nego bar 1 odlican film odgledati dnevno.
Sto se tice mojih utisaka i opisa tipa fenomenalan,fantastican,odlican...nije tesko kliknuti na link prema imdb-u koji su za svaki film ostavljeni pa pogledati jos vise detalja ali dobro...
Inace,filmove nikada nisam birao i gledao po rejtingu nekih kriticara i k......h znalaca,filmove koji se vrte po festovima nekim i oni koji su u nominaciji za oskara,ima ih gomila...
Za to bi bas puno vremena trebalo ali Hale beri je dobila oskara za ulogu u filmu(mrzi me da trazim kako se zove)sa Bob Tortonom,ako se ne varam,odgledao sam film koji je toliko najavljivan i hvaljen,ja sam se smorio do kostiju!!!
Dzabe sve te hvale,trejleri...kao i za igre,ubace vrh i sve najbolje sto se moze izvuci a na kraju dno dna bude!
Koliko filmova ima koje sam nabrojao i koje sam jos planirao da navedem koji su stvarno posebni u svom zanru ali mozda(nisam neki koji prati nominacije,dodele nagrada itd)nisu ni bili nominovani za bilo sta,mozda nikakvu nagradu nisu osvojili i nisu dobro prosli a u stvari su odlicni.Svako ima svoj ukus,slazem se i svi smo razliciti ali ne mozes bas po glumcu da kazes da je film los ili da je dobar.Ja samo mogu da kazem posle filma,dobro ili lose je glumio,steta sto nisu dali ulogu tom i tom,sigurno bi mnogo bolje sa njim izgledalo.
CaptainCrash je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku CaptainCrash na korisnoj poruci:
Marshall George (19.3.2012)