Re: Windows 8
Posle nekoliko sati testiranja mogu reći ne samo da mi se ne sviđa, već i da je užas, metro aplikacije su neviđena glupost, pre svega guraju ti pod nos neke servise koji ti uopšte i ne trebaju, sve konfuzno i izmešano, da nisam odgledao par videa na yuotube trebalo bi mi još ko zna koliko vremena da pohvatam neke fore a tek neprisutnost close button-a u metro aplikacijama čak ni prilikom mouse howera prilikom prevlačenja na gornji desni ugao je veliki nedostatak, veoma otežavajuće sortiranje thumbnailova metro aplikacija jer ne možeš svaki thumbnail da staviš tamo gde želiš a da ostale ne razbucaš (prevučem ie thumb da bude sa leve strane desktop thumbnaila kad desktop thumb završi na desetom mestu) a tek što se disabluje IE metro aplikacija kada instaliram neki drugi browser je za plakanje, možda je samo pitanje vremena naviknuti se na sve to, ali eto ja posle 15 godina baratanja sa raznim verzijama windows-a, linux-a, solaris-a, macOS-a, nikad mi dosad teže nije bilo da se priviknem na nešto u tolikoj meri radikalnije i mislim da nisam jedini
|