Prikaz jedne poruke
Stara 13.3.2012, 22:21   #18
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Re: Koji TV do 500e

Taj LG ti je osnovni LG-jev LED model i kao takav ne sa nekim impresivnim karakteristiama tako da i dalje stojim da bih za iste pare uvek pre odabrao neki makar i malo bolji model LCD televizora nego najjeftinije modele LED televizora. Naravno, on u potpunosti vrsi funkciju ali jednostavno ne moze se ocekivati da ima sliku i funkcije kao neki skuplji modeli pa jos ako su sa backlit osvetljenjem...
Grundig je poznato ime u svetu CRT televizora ali cini mi se da jos uvek trazi svoje mesto pod suncem u svetu LCD/LED tehnologije ali da to bas nece moci da ide tako brzo i tako lako.
To sto je LG HD ready a Grundig je Full HD za 32" i nije od presudne vaznosti tako da to ne treba da te brine.
Onih 400 Hz kod Grundiga je marketinski trik tako da te ni to ne brine posebno - realno ni sa 50 Hz neces videti duhove svuda po ekranu mada je 100 Hz uvek bolje, narocito u brzim scenama ali nista strasno i ako je 50 Hz...
Grundig ima 4 HDMI sto je znacajno bolje od 2 HDMI i to bi vec moglo da se uzme kao prednost Grundiga dok sa druge strane LG ima bolji odziv.
Sve u svemu, ne mogu da ti dam nikakav konkretan savet, mada mi se i Grundig po specifikaciji cini sasvim korektnim ali jedno su specifikacije na papiru a drugo je stvarna situacija... Mozda je i najbolji savet da licno pogledas oba i sam se uveris kako izgleda slika (po mogucstvu isti program) i onda odlucis sta ti se vise dopada.
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke