Prikaz jedne poruke
Stara 24.3.2012, 2:49   #3865
Rockstar
Deo inventara foruma

Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

In Time

Иако пар постова уназад има неколико речи о овом филму, ево још једно мишљење;искрено, филм ми се допао, пре свега јер данас када гледам Џастина Тимберлејка готово да се и не сећам његови дана када је он био "Бајбер". Хвала Богу, баталио је ту "певачку" каријеру и постао сасвим пристојан глумац занимљиве харизме. Искрено, допада ми се. Друга ствар, од ове Аманде су направили неверовато чак лепу жену, хоћу рећи, костимографија је врхунска, као и цео визуелни идентитет филма. Са друге стране, премиса јесте занимљива, до зла Бога нереална (мада, филм и јесте забавна научна фантастика, видим да се у Mass Effect рубрици озбиљно расправља о простирању звука кроз свемир и то се узима као мана иако није ни прва ни последња игра са "свемирским звуком. Хоћу рећи, ово је врста научне фантастике која не мора да има доказано барем теоријско покриће остваривости), али занимљиво ми је било читати рецензије америчких гледаоца којима никако није јасно шта је то "инфлација и девалвација" (нека врста) а са друге стране, чак и просечном нашем човеку ће бити јасно шта се ту догађа.. Филм је дефинитивно занимљив и забаван. Можда и више забаван, али и то је одређена категорија квалитета.
Rockstar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke