tema: Project CARS
Prikaz jedne poruke
Stara 14.4.2012, 18:07   #14
Bokile
Banned

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
Određen forumom Re: Project CARS

Već nekoliko godina čekam da se neko udostoji da napravi simulaciju vožnje, mislim da PC zajednica zaslužuje jednu simulaciju kako dolikuje.

Mogu slobodno da kažem da sam probao skoro sve što PC ima da servira u ovom trenutku od vožnji i nisam zadovoljan. Skoro 50% igara deluje kao da automobili umesto guma imaju superlepak pa deluju ko arkada ili kao da im je volan odsečen od prednjih točkova pa se vrtite i na najmanjoj krivini, sredine nema.

Ono što mogu reći za Project Cars je sledeće, dopada mi se što igrači plaćaju za development igre, to znači da mogu da utiču na krajnji proizvod koliko toliko, neće im se servirati nedovršen proizvod što smo do sada imali nebrojeno puta da vidimo.
Unutrašnjost i detalji na vozilima su fenomenalni, kao i položaj ruku na volanu, ne sećam se da sam i u jednoj igri do sad video tako detaljno i verno uradjeno samo ruke, detalji na tabli su verni, što daje veliki plus celom "first person" doživljaju.

Ne dopada mi se animacija okoline i senka koju vozila daju, kad gedam video koji su izbacili deluje kao iskljucen AA, što rezultira kockicama na ivicama i ispranim senkama,takođe mi se ne dopada što u sred dana farovi daju svetlo koje se vidi ali pošto je veoma rano za kompletnu ocenu može im se progledati kroz prste, jer verujem da će se ispraviti do kraja.

Zvuk, ovde dajem najvišu ocenu, svaka im čast iako je u alpha fazi cela igra dočarava fenomenalan osećaj zvuka, mislili su na sve, od šuštanja vazduha koji prolazi kroz rupe i rupice, do približavanja zidu gde se menja zvuk i postaje nekako prigušen. Tunel, menjač ovde ide jedno veliko bravo, odavde mislim da može samo da zvuči bolje, nikako gore.

Za celokupnu ocenu za sada dajem 6/10, ali kao što sam rekao odavde može samo bolje, nikako gore.
Bokile je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bokile na korisnoj poruci:
Extreme Player (15.11.2012)