tema: Diablo 3
Prikaz jedne poruke
Stara 15.5.2012, 17:07   #1540
dragomix
Deo inventara foruma

Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
Određen forumom Re: Diablo 3

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Ali računaj da su bar 20% više kopija prodali zato što neće biti day-one pirata i što sa njim neće moći da se igra MP. Ova trenutna kuknjava oko nemogućnosti logovanja na servere će da se zaboravi za par meseci, a Blizz igre izlaze jednom u nekoliko godina, tako da se više niko neće ni sećati kako je bilo kad je izašao D3.
Ok je sto se tice Blizzard-a, njima skidam kapu. Ne prave igre cesto i svaka je ispeglana do perfeknosti. Samo kazem da bi svi, koji zele da je kupe, kupili i bez potrebe za konektovanjem da bi se igrao SP. Za MP ok, ali SP!?

Ja bi prvi bio ljut, da sam kupio igru, cekao je 10 godina i na kraju ne mogu da je igram zato sto serveri ne rade. Sta mene boli uvo sto serveri ne rade ili sto su puni, platio sam istu cenu kao i svi, hocu da igram kad hocu, koliko hocu, barem kad je u pitanju SP. Za MP je druga prica, kao sto sam vec rekao!

P.S. Ako ne bude piratovana u naredna 3-4 dana, nece biti nikad. Sve su to vec provaljene fore, kao sa SC2 ili Assassin's Creed-om. Nista novo nisu smislili!
dragomix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke