tema: Windows 8
Prikaz jedne poruke
Stara 15.6.2012, 13:04   #1078
DAKINS
Starosedelac

Član od: 19.7.2009.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 368 puta na 310 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku DAKINS
Određen forumom Re: Windows 8

Citat:
flamingos kaže: Pregled poruke
Uopste mi niste jasni,do pre nekog vremena kad je prvi put aero ugledoa vetlost dana,jao ne sta ce taj aero,jao ne radi ovo ono,i i u win7 edicijama koje nemaju aero transparenciju pa se niko ziv niej bunio a sad odjednom nece biti aero u win8 i sad propast sveta. Mnogo preterujete,obzirom da vecina nece ni da plati taj os da bi sad nesto kukala oko njegove unutrasnjosti.
Potpisujem i to je tako što se mene tiče ...Sa tačke prosečnog korisnika medjutim tu ima jedna bitna caka on kad vidi win 8 treba da se adaptira na njega i to na rešenje koje objektivno za laptop/deskop korisnike nije logično bolje(nije ni gore mnogo) ako mu pored totalno izmenjenog interfejsa koji tu 17god i jedino je njega koristio mu bude još ružan ..psihološka odbojnost će biti nesavladaiva sem ako neće dobiti preinstaliran win 8 pa mora da se navikne..

Pored običnih korisnika postoje i poslovni korisnici njima je metro neupotrebljiv i tako ostaje sigurno duže vreme a treba radnike prevesti na novo rešenje a to prvi put zahteva izvesnu obuku

Windows RT je a ne win 8 je taj koji će targirati većinu tableta imam utisak da microsoft praveci isti izgled za win 8 i windows RT pokušava proboj po svaku cenu u nadi da će kombinovani napad uz medjusobnu kompatibilnost u metru biti dovoljno da se izbori za dominaciju.. u prevodi win 8 mora da radi dobro na tabltama ma koliko presreo deskop korisnicima..Njih razumem i totalan fijasko ih neće koštati ništa jer tu je win 7 još kad izadje sp2 .Njima se isplati katastrofa na deskop/laptop tržištu samo da izvrše proboj na tablet jer uvek mogu kasnije u win 9 napraviti dve edicije...Ako zaživi na svim segmentima win 8 onda je to totalna pobeda ako propadne na tabletu e onda su ogromnom problemu tako da razumem ja microsoft jer na tabletama moraju uspeti bez obzira na deskop/laptop tržište..

Aleksic01 microsoft kaže da neće biti aera nije to još 100% sigurno jer se javila snažna opozicija u samom microsoftu)
DAKINS je offline