Prikaz jedne poruke
Stara 23.6.2012, 13:35   #9963
Garavi
Član

Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: Battlefield 3

Citat:
Ivan1981 kaže: Pregled poruke
Nisu hakovi u pitanju, vec je takva igra, a nadao sam se da su ipak nesto malo popravili stanje.Ipak je proslo 2 patcha i preko 2 meseca pauze.

A sto se tice aviona i skilla, taj pilot koji je mucio nas tim nijednom me nije ubio pored zastavice, nego iskljucivo ide u krug po rubovima mape i ponekada kada vidi dobru priliku napada tj. daleko je od akcije sto se po mojem misljenju ne moze nazvati skillom u BF igri.Mada zna kako da kvalitetno izbegava opasnost, ali ne pomaze svojima kada osvajaju ili gube zastavicu.

Takve osobe su me zivcirale u BF2, a pocele su i ovde da se polako kote od kada su pojacali avione.Siguran sam da je u BF2 rezervisao vozilo sa C4
Ja zbog toga pi**im od samog pocetka. Zato uglavnom igram na hardcore serverima. Rakete imaju neogranicen domet, a spotuju te odakle hoces i onda krene jedan jet par raketa, drugi jet se nakaci. Naravno u takvom timu se obicno nakace i coper ***** (da ih ne uznemiravaju neprijateljski avioni) pa i od njih dobijes par raketa i tv missile. Rezultat je da ne mozes da isteras mobile aa iz baze.
Ako su malo fer onda puste malo tenkove pa ih dokrajce ispred prve zastave, ako uopste prezive jer se neprijatelj nacicka ispred same baze tenkovima, pesadija postavi soflam i cepaju javelinom.

Na hardcore ovoga je dosta manje, ali na normali je svaka druga partija ovakva.

A za close quaters ne znam sta da kazem. Zale se da je princim stvoris se, ubijes nekog i odmah te ubiju. Dok jos gledas kill kameru tvog ubicu je vec neko roknuo i tako u krug.
Kazu da je sve preko 8vs8 potpuno neigrivo, a 64 igraca je gore nego metro.
Garavi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke