Zaboravili ste najbitniju stvar za "gubljenje vremena" u igrama poput WoW-a....A to je ogranicen odlazak u raid tj. samo jednom nedeljno

. Da dodamo i ogranicenu kolicinu Valor Points-a koji mozete da skupite nedeljno. A tako je namesteno da za nedelju dana ne mozete nikako da skupite poene za opremu (osim za relic). I naravno poznati item treadmill....taman skupis opremu i pojavi se nova jaca. Secam se koliko su se samo ljudi bunili zbog cinjenice da zelene stvarcice koje dobijate u ekspanziji premasuju duplo po statistikama cak i legendarne stvarcice iz prethodne ekspanzije. E pa sta hocete, takva je igra to je i svrha. Naravno nije ni to lose, ja se bas obradujem kada dobijem odlican item i bas mi je drago, tera me jos da igram ali se onda smorim jer je sve ograniceno i ne mozes nikako da skupis sve sto zelis bez ogromnog ulaganja (da ne pominjemo kako je bilo u vanili). Jos ova ogranicenja idu u prilog Blizz-u, jer ne moraju da zure previse sa izdavanjem novog sadrzaja, jednostavno ljudima treba jako jako puno da skupe sve, a imaju pretplatu tj. konstantan prilliv novca i ne moraju da brinu previse za novi sadrzaj. Ovako nemas ogranicenja ni pretplatu i Anet ce morati stalno da izbacuje novi sadrzaj kako bi zadrzao igrace, pa onda velike ekspanzije koje se placaju naravno i to je po meni mnogo bolja opcija.