tema: Guild Wars 2
Prikaz jedne poruke
Stara 8.8.2012, 13:37   #4966
night
Veteran

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Ja moram reci da verujemo u horoskop
Ne bez zezanja mislim da ce ispasti OK, bar na mom sistemu koji je imao problema sa prvom verzijom bete, ali nakon ove zadnje igra mi je letela. Treba jos raditi nije na zadovoljavajucem nivou, ali je skok u performansama i vise nego ocigledan (na mom sistemu).
To sto je izbacena DX 11 podrska ne znaci da ce DX 9 biti neoptimizovan, vec da ce se sada fokusirati samo na taj segment. Tj. da budem precizniji, nisu oni ovo odlucili pre par dana pa odmah javili, ovo je odluceno pre par nedelja verovatno. Inace ja ne shvatam kuknjavu na FB, imam karticu koja podrzava DX 11, ali je po meni bolje da se to ostavi za kasnije a da se fokusiraju na ono najbitnije. Kazu sto ne ubace obe opcije .....pa da ubace traljavo odradjen DX 11 pa posle opet kuknjava. Cak pitaju zasto se ne ubaci DX 10 umesto 11 . A i dalje ne razumem sta je to toliko presudno u DX11 da izaziva toliki revolt? Osim osvetljenja po meni nema nicega sto je toliko revolucionarno u odnosu na devetku. Pa W2 koristi devetku pa izgleda bolje nego 99 posto igara sa DX 11 podrskom.
Moja iskustva sa poslednjim BWE su da je Anet konačno uključio iskorišćavanje grafičkih kartica, jer je moja 5870 SOC imala često iskorištavanje od 100% a temperatura GPU jezgra je u jednom trenutku porasla na 85c. Srazmjerno tome i FPS je bio mnogo bolji od BWE 1 i 2.
night je offline   Odgovor sa citatom ove poruke