Martha Marcy May Marlene (2011) - jedan od onih sto manje znate o njemu to ce vamse vise dopasti. Ja sam ga gledao bez gledanja trejlera samo na preporuku druga i film mi se dopao. U pitanju je cura koja bezi od neke vrste sekte ili kulta sta vec, odlazi kod sestre i pokusava da se ponovo vrati u normalan zivot. Da ne otkrivam vise mogu samo da dodam da je mlada
Elizabeth Olsen odlicna i predvidjam ozbiljnu karijeru inace ja sam mislio da je ona jedna od onih cuvenih bliznakinja ( Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen) ali tek sada sam saznao da im je to mladja sestra,.mladja sestra Takodje u sporednoj ulozi odlican je i
John Hawkes i kad sam vec kod njega odlican je u sporednoj ulozi i u jos jednom sjajnom Indie filmu
Winter's Bone (2010) - Na pocetku filma serif dolazi kod devojke koja ima samo 17 godina i saopstava joj da ako joj se otac ne pojavi na zakazanom sudjenju ou roku od cini mi se dve nedelje ona i njena bolesna majka, mladji brat i sestra morace da budu iseljeni jer je otac dao kucu kao garant da ce se pojaviti. Ona kreceda ga trazi u jednoj cudnoj zajednici u kojoj zivi gde niko nije spraman da joj pomogne a mnogi su spremni da je u tome sprece. Da
Jennifer Lawrence jos jedna mlada glumica sa definitivno blistavom karjerom u buducnosti.