tema: Guild Wars 2
Prikaz jedne poruke
Stara 3.9.2012, 1:06   #5939
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Citat:
Abraksas kaže: Pregled poruke
Jel igrao neko od vas Ascalonian catacombs instancu za 30. level? Ja sam probao danas sa nekim pugovima i bilo je katastrofa.
Juče prešao sa random likovima za pola sata otprilike. Jesmo ginuli par puta, al' uglavnom zato što nam je svima bio prvi ulazak, nismo znali mapu i šta nas čeka. Ipak, lepo smo se prilagođavali u hodu, nije bilo zastoja i bežanja... i prešli smo.

Doduše koristim oba seta oružja u gotovo svakoj borbi, imam elite skill i gomilu običnih, svi "pozadinci" su mi na 5 ili više (adept) a dodge volim k'o subotnje jutro.

Što se tiče PvE, oduševljen sam i obožavam da istražujem nove mape, "pomažem" ovom i onom (bio PC ili NPC)... kad se malo zamorim, skočim u grad pa craftujem ili radim story pa onda opet drugu mapu, pa se vratim... Ne znam da l' mi je bolji "steam powered machines are trying to take over the world" ili "I think the dredge are just overcompensating for being dwarven slaves for too long".

Inače sam tek lvl 37, danas nisam igrao uopšte, al' u guildu ima ljudi koji su probili 70. tako da... sumnjam da im se ne dopada ili da nisu mogli da pređu tamnice.
Eni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke