Prikaz jedne poruke
Stara 30.9.2012, 9:38   #10942
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta
Određen forumom Re: Battlefield 3

Citat:
Leonida kaže: Pregled poruke
Kao kada si postavio temu na battlelogu sa ''jet hackerom'', koja je imala preko 200 postova i gde su ti svi ( ali bukvalno svi ) rekli da nisi upravu ( blaze receno )?

http://battlelog.battlefield.com/bf3...4348172998797/

Samo me zanima sta je tek ovde hakovanje...
I lepo ti pise "Jet hack or not". Lepo sam pitao ljude da li je haker. Sve sam lepo dokumentovao i pitao kako je to moguce da ti neko unisti avion za 1.17sekundi. Od tih 200 postova 190 je cist flame: koristis heatseackers, L2P(od likova koji nisu usli u avion), likovi koji ni ne znaju da postoje hakovi za jet itd. Ostalih 10 postova se 2 coveka potrudila da uopste daju misljenje zasto je moguce da avion ode sa 100% na 0% za 1.17 sekundi.

Moze neko da bude skilled u avionu koliko god zeli, ali ne moze da skilom natera gun aviona da pravi vise dmg nego sto je to moguce.

@jonathan: To sto rece za kasnjenje pogodaka. Bas kao sto si rekao, i kad te neko pogodi pa tek registrujes iza kamena sekundu kasnije da si pogodjen znaci da igra ima jednu vremensku liniju i ne mozes je ubrzati. Znaci ne mozes da pogines pre nego sto tvoja igra na tvom ekranu pokaze tebi sav dmg koji si primio. Da nije tako, onda bi smo padali pre nego sto stignemo do coska ili se sakrijemo iza kamena a na posle.

Poslednja ispravka: perablenta (30.9.2012 u 9:48)
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke