Citat:
NastyB kaže:
Ne znam koji mod igraš, ali ako teraš asocijaciju, za što manje nerviranja treba uzeti neki jači tim.
|
Posle cele sezone My Playera (koji realno nije merilo za kvalitet jer kontrolises samo jednog igraca - npr. nisu me mnogo doticali skokovi) sam se prebacio na klasicne meceve.
Pre nego sto sam uzeo da igram asocijaciju - malo sam igrao stare utakmice i tu sam naisao na prve vece probleme (pricam o HOF tezini). Utakmice sa 20+ razlike za njih, AI radi nemoguce stvari i posle 10-ak takvih utakmica, covek mora da se iznervira (otud i onakav post).
Trenutno igram na Superstar tezini i ajd, to je neko REALNO merilo - utakmice su cvrste i neizvesne i treba covek dobrano da se pomuci da uradi nesto konkretno. (Allstar tezina je ok, ali komp ne kaznjava greske koliko bi trebalo).
Sad mi je plan da uzmem Knickse i da cepam asocijaciju (8min, superstar), pa da vidim kako ce da ide. Slajdere nisam jos dirao, mada se razmisljam. U sustini, iznerviralo me je to jer sam stekao utisak da je HOF prakticno neigriv nivo tezine sa ovakvim slajderima.