tema: NBA 2k13
Prikaz jedne poruke
Stara 27.10.2012, 17:26   #317
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
Određen forumom Re: NBA 2k13

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Ne znam koji mod igraš, ali ako teraš asocijaciju, za što manje nerviranja treba uzeti neki jači tim.
Posle cele sezone My Playera (koji realno nije merilo za kvalitet jer kontrolises samo jednog igraca - npr. nisu me mnogo doticali skokovi) sam se prebacio na klasicne meceve.
Pre nego sto sam uzeo da igram asocijaciju - malo sam igrao stare utakmice i tu sam naisao na prve vece probleme (pricam o HOF tezini). Utakmice sa 20+ razlike za njih, AI radi nemoguce stvari i posle 10-ak takvih utakmica, covek mora da se iznervira (otud i onakav post).

Trenutno igram na Superstar tezini i ajd, to je neko REALNO merilo - utakmice su cvrste i neizvesne i treba covek dobrano da se pomuci da uradi nesto konkretno. (Allstar tezina je ok, ali komp ne kaznjava greske koliko bi trebalo).

Sad mi je plan da uzmem Knickse i da cepam asocijaciju (8min, superstar), pa da vidim kako ce da ide. Slajdere nisam jos dirao, mada se razmisljam. U sustini, iznerviralo me je to jer sam stekao utisak da je HOF prakticno neigriv nivo tezine sa ovakvim slajderima.
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke