tema: [Mobilni telefon] ZTE Skate
Prikaz jedne poruke
Stara 31.10.2012, 22:48   #52
Freško
CSC

Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
Određen forumom Re: ZTE Skate

Citat:
Resig kaže: Pregled poruke
Уколико мислите да користите овај телефон док су вам руке мокре , или док напољу пада кише , заборавите.
Ja takvihproblema nijsam imao pre par dana je u Nišu bila poprilična kiša ja sam se igrom slučaja našao po najvećoj kiši na sred ulice i telefon nije imao nikakve probleme iako je ekran bio skroz mokar. Doduše ja jošuvek imam zaštitnu foliju na ekranu (onu zaštitnu foliju koju dobijaš kad se telefon izvadi iz kutije). Možda zbog te folije ja nemam tih problema!

Citat:
Такође , имам утисак да ми је микрофон доста лош. Често ми се саговорници преко телефона жале да ме не чују најбоље. Носио сам га чак због тога и на сервис , али кажу да ту помоћи нема. Такође и слике са камере кад се пребаце на компјутер су доста светле.
To ću i ja da potvrdim, ali od kako sam sam sa stok roma prešao na CM9 zatim na CM10 (trenutno koristim Paranoid Android 2.51 koji je na bazi Androida 4.1.2 build by tilal6991. Nemam tih problema sa mirofonom jer ti kustum romovi imaju gomilu podešavanja mikrofona i zvučnika. A takođe možeš da probaš i Volume+ ona je isto super za fina podešavanja zvuka na telefonu.

Citat:
Али као што сам већ рекао , уколико располажете буџетом ту око 250Е , тешко да ће те наћи бољи и пре свега лепши телефон од овога.
Daleko je on od 250 Eura. Trenutna cena po radnjama mu je oko 120 Eura za keš, i definitivno mislim da se može teško može naći bolji telefon u tom cenovnom ragnu.
Freško je offline   Odgovor sa citatom ove poruke