Да се похвалим, стигла ми је игра са Завија и ако будем био у стању вечерас ћу да кренем да се играм
Иако сам пратио тему од почетка морам да будем досадан. Занима ме које модове највише користите и који су поуздани? Видео сам да их је био мали милион на форуму са различитим верзијама.
Мене највише занима онај који поправља имена и логое камиона у свим сегментима игре (ако уопште постоји), као и онај који сређује права имена пумпи и фирма па вас молим или да окачите или да ме усмерите где могу да нађем модове за ово што ми треба
Такође занима ме каква је ситуација са модовима за физику и звук? Овде су се појављивали у неколико верзија па ако неко може да ме упути у најбољу био бих му захвалан.
Такође питање за Бориса, кажеш да ови врхунски ентеријери које си направио нису исти када се гледа из гараже и у вожњи, можеш ли да сликаш или да ми опишеш разлику?
Ако имате или користите још неке интересантне модове предложите
Иако ћу иначе користити енглески у опцијама, нејасно ми је како имам у понуди само енглески, холандски, италијански и румунски језик, а немам српски и остале...?
Ево вам и две сличице кутије