Prikaz jedne poruke
Stara 14.11.2012, 8:53   #6020
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Nerevar nije isto sto i Nerevarine. Ne kapiram bas kako to da je on reinkarnacija, a nema pojma o bilo cemu. Ako je Tribunal koknuo originalnog Nerevar-a, onda bi on trebalo da se seca, ili makar da se seti kako im je rekao da ne koriste Heart of Lorkhan kao Dwemeri.
Zamislite FUS RO DAH u Morrowindu. Koncept shout-ova mi se nije svideo u Skyrimu.
a i btw, procitao sam da je Nerevarine otisao na Akavir kontinent, kazu da je to pominjano u Skyrimu i u Oblivionu. Da li neko moze da mi nadje screenshot ili video gde se to pominje?

"It is written that when he rebelled against the Tribunal, Sheogorath tricked the moon Baar Dau, inspiring it to hurl itself at the city of Vivec.[5] Sheogorath justified his actions by claiming Vivec was built in mockery of the heavens.[5] Vivec is then said to have frozen Baar Dau in its descent with one gesture; the moon then swore itself to the Tribunal's service forever.[5] After the Nerevarine destroyed the heart of Lorkhan, Vivec's power was greatly weakened, and Baar Dau continued its descent, destroying Vivec City and resulting in the eruption of Red Mountain.[6]"

VIVEC IS GONE? da li se pominje u Oblivionu ili Skyrimu?

Poslednja ispravka: virtuoz pavle (14.11.2012 u 9:51)
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke