Prikaz jedne poruke
Stara 16.11.2012, 0:56   #2911
dallyborr
Starosedelac

Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
wroomster kaže: Pregled poruke
Provalio sam zašto mi puca igra i ispostavilo se da nije direktno vezano za novi patch. Onaj mod što otključava menjače zakucava igru ako ga izbrišete, ukoliko ste ikad menjali na nekom od kamiona. Slična stvar je i sa mega modom koji otključava razne dodatke, ali to može da se reši skidanjem svih dodataka iz tog packa sa kupljenih kamiona.
Kod menjača međutim to ne pali, nego mora da se proda taj kamion.
Večeras sam vozio totalno nemodovanu igru, čisto da se podsetim i jednostavno nije to to...
Ima nekih modova koji kada se obrisu zakucaju igru. Eto bas taj. Default kamioni imaju 12 brzina svi...opet glupost od strane SCS...a taj mod em daje prave nazive menjacima, em svakom kamionu stavlja onoliko brzina koliko ih i pravi kamion ima, 16 na.prim. za MAN, em je mod gde kupiujes menjac u prodavnici.

Posto igra nema to sve po defaultu, kada se izbrise mod, ona nema sta da ucita, i pukne.

A nemodovana igra da se koristi...ne...ne...nikako...nebih mogao sebe da zamislim kako vozim DAV, sa svetlima kao svetlece lopte, i koji se na putu ponasa ko cigla na tockovima, i teksturama sa kojima se neko ucio da radi u fotosopu.
dallyborr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke