Citat:
dallyborr kaže:
Ajd objasni mi kakav mod za AI evo ja cu da ti napravim? Oces da idu 200 na sat...evo napravicu ti...napravicu ti i za kamion da ide 1000 ako hoces...posto vidim da je vama bitnije koliko kamion brzo ide i da se trkate sa AI nego nesto stvarno ozbiljno.
Oces da ti izprogramiram ponovo AI pa da se ne ponasa tako budalasto? Evo sad cu da zovem ove iz SCS i recicu im "Soneje kaze da je sve ovo neozbiljno, napravite mu nesto za AI saobraj...korisno!"A sad me lepo i drugarski saslusaj...ako te interesuje neki mod, dodjes lepo ovde kazes STA te interesuje, napravicemo ti ako moze. Nemoj samo da ulecete ovde i govorite ljudima kako je ovo ruzno a ovo beskorisno, a sami nemate pojma ni jednu teksturu da zamenite.
Ako vam je beskorisno sve ovo ovde i ruzno, vi onda uzmite pa pravite korisne i lepe modove za sebe.
Jos samo da znate kako da napravite mod bilo bi dobro...
A sad ajd na fejs pa jurite budale da nadju deset fanova kako bi im dali tudji mod.
|
Prvo kazem to jer je AI po default-u mnogo los pa bi bilo dobro da se prave i usavrsavaju modovi za isti,drugo trenutno se ucim da menjam neke teksture na jednom modu,trece pitanje za to menjanje teksture sam postavio nekoliko puta niko nije odgovorio zato sam malo iznerviran,cetvrto ja uopste nemam fesjbook ili kako ga neki zovu gejbuk jer me to ne zanima isuvise je glupavo i za decu.Ali u redu svako ima svoje misljenje i to je OK samo kazem da ne gubite zivce i oci

praveci stvari koje nisu ni potrebne.