tema: Inversion
Prikaz jedne poruke
Stara 26.12.2012, 0:00   #12
Dekip
V.I.P. Recenzent

Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
Određen forumom Re: Inversion

Да се осврнем на Гагићеву рецензију...

Напљувао је игру најстрашније. Видео човек да тако игра пролази на другим местима, па 'ајде да не одскаче. Његове замерке су:
-Лоша прича.
-Ово је шутер а не авантура. Прича је таман ту да се зна на кога, зашто и са чим пуцаш.

-Лоше одрађена манипулација простором.
-Не памтим када сам имао прилику да пуцам на неког ко стоји на плафону или на зиду.

-Гравлинк = Гравити Ган (ХЛ2)
-Па шта? Халф Лајф 2 сам и заборавио како изгледа. Копирали оружје? Само им је био жесток узор. Употреба је другачија, изглед, "допуна"...

-Тупави противници.
-У шутерима из трећег лица препаметни противници могу бити извор фрустрација. Ја игре играм да бих се забавио а не да се спремам за инвазију на америку. Противници су довољно паметни да ти баце бомбу ако се штекаш или да крену на тебе. У случају да претераш са штеком, пајтос ти попије метак више а онда мораш и да се бијеш са Лутадоресима и да га лечиш. То ниси поменуо. А шта је са Босевима? Ни њих ниси поменуо.

-Лош дизајн нивоа, деструктабилност...
-Ту је макљажа на отвореном, у затвореном, под земљом, у безтежинском стању... Оно што су предвидели да се руши, то се руши. Ако би имплементирали да се може срушити или уништити, рецимо тај кауч, то би непотребно подигло захтевност игре. Може да се уништи она осматрачница са које ме Брут посипа оловом и то је довољно.

-Итд...
-Итд!

Ово је игра која ме није одушевила али и игра које би ми било жао да сам је пропустио. У принципу није ништа посебно. Ту је неколико врста оружја а без муниције се не може остати. Напуцавање је померено у нову димензију због манипулације са простором. Гравлинк функционише онако како је замишљен. Босови умеју да буду гадни, док им не провалите слабу тачку. Ако вам откривање исте потраје, пајтос ће вам скренути пажњу на њу. У принципу Рамбо стил се сурово кажњава. Игра није рађена по Ани Карењиној али је довољно добра да знаш ко си, где идеш и против кога се бориш. Сасвим довољно.

Гагић није поменуо ни Босеве, ни графику, ни звук, ни врсте противника... Заправо, више сам сигуран да је игру одиг... одгледао на You Tube-у.

Poslednja ispravka: Dekip (26.12.2012 u 18:19)
Dekip je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci:
Emix (26.12.2012), player1 (26.12.2012), Rainman (26.12.2012)