Re: Fifa 13
Gotovo je. Ostavljam je da vata paucinu, necu je cak ni prodati jer ni to ne zasluzuje. Dosta mi je vise da igram 90% na protivnickoj polovini a da gubim. Desi mi se da na utakmici moji igraci 3 puta omase bukvalno prazan gol, pa i Scepovic bi bar jedan dao. Zilion mana ima al necu da ih nabrajam jer cu se opet iznervirati. EA idi pravi bejzbol ili tako nesto, posto ocigledno za fudbal i kosarku nisi. Realno??? Ne znam samo u kom svetu je ovo realno, da na lob pas protivnicki igrac koji je na deset metara od mojih igraca prolazi pored njih i postize gol dok moji stoje u mestu izgubljeni i pokusavaju da se sete kako se to trci, da li prvo ide leva noga ili desna. Bolje da sam pare dao za snimanje cedea jer mi ljudi kazu da mogu biti novi Zoka Bosanaca al ja konj dao fudbalu(koji je vec u virtuelnom svetu mrtav vec 5-6 godina) jos jednu sansu. Odo da se igram lastisa sa decom ispred zgrade, tu bar necu moci da izgubim jer sam jaci od svih pa mogu da namestam ko grand pevaljke sise kad izadju na scenu, pa da im ne ispadnu
|