Imam i ja original fifu 11 ali ne pricamo o tome. Jesu ugasili zvanicne servere ali sta fali Gamerangeru? Meni je oduvek sustina svake fudbalske simulacije bio gameplay, broj liga i timova i ostala sminka i razni kupovi i ultimate-i su sekundarna stvar. Ne pada mi tesko da ukljucim gameranger mada dosta redje sada nego ranije, ljudi polako izgubili volju. Sto ne menja cinjenicu da, do danasnjeg dana, boljih simulacija od winning elevena za ps1 i fife 11, nema. I uvek cu rado da im se vracam. Ali vec sam dosta pisao o tome fufama 12 i 13... Steta sto je EA uspeo po prodaji da rasturi Konami (osim mozda u Srbiji gde je PES i dalje sveta krava ma koliko retardiran bio), i poceli su vise da prodaju a manje da rade. Nadam se da ce Konami da iskoristi tu njihovu lezernost i u skorije vreme da napravi nesto revolucionarno da malo i mi koji volimo fudbalske simulacije profitiramo i dobijemo nesto sto vredi. Od EA se ne nadam da nam to pruzi kad vec ne mora, oni su vec pokazivali u proslosti da mogu dooooosta dugo da prodaju upakovane gluposti bez pardona, posebno PC igracima. Fifa 10 za PC je recimo po mom misljenju skandalozna igra, onako nesto izbaciti i ostati ziv...