Citat:
Ekiman kaže:
Zanima me jos jedna stvar ali molim iskren odgovor da li u igri da bi imao dobre iteme ili igrao kvalitetan end game ma kakav on bio moras biti u dobrom stranom guildu(bez uvrede ali znam da je tako u drugim MMOima)ili je nas dobar za sve i da li ce se ovo promeniti u buducnosti?
|
Ne moraš uopšte da budeš u guildu da bi bilo šta u GW2 igrao ali članstvo ti može pomoći da određene delove brže završiš.
Što se same igre tiče nemoj da padaš na bilo kakve review-ove jer koliko god ima oduševljenih fanova GW2 veliki broj igrača je i razočaran. Primera radi ovaj tip iz gore linkovanog videa, Angry Joe, više uopšte ni ne igra igru osim što se tu i tamo pojavi na nekom guild runu za WvWvW. Takođe, ukoliko nikada nisi igrao originalni Guild Wars šanse su veće da će ti se Guild Wars 2 svideti pošto osim naziva sa prethodnim delom igra nema ništa zajedničko (to je deo koji ujedno najviše i ljuti fanove originala). Dakle, ako si u mogućnosti da negde nabaviš nalog da probaš igru moja bi ti preporuka bila da to uradiš jer postoji velika šansa da ti ceo koncept igre na početku bude interesantan samo da bi posle nekih dvadesetak do mesec dana došao u situaciju da zbog repetitivnosti, bugova i grinda batališ igranje.
BTW, gear treadmill je uveden i u GW2 uvođenjem Ascended opreme tako da slobodno možeš da očekuješ da će igra u budućnosti pokupiti sve "omiljene" koncepte iz WOWa.