Re: Dota 2
Trenutno nisu u najboljoj formi, verovatno manjak treniranja. Oni za razliku od drugih timova o tome otvoreno pričaju, naročito Puppey. Ipak je njima više opušteno, zaradili su dosta od 2 Internationala tako da im nije frka za lovu koju bi potencijalno uzeli na turniru. To su ogromne pare za e-sport, tako da mogu da razumem da nekad druge stvari stavljaju ispred treniranja. Ne znam kad planiraju da putuju u USA u Na`Vi kamp. Po meni to i nije baš najsrećnija odluka, jel trenutno postoje samo 3 poznata američka tima, od kojih je EG u katastrofalnoj formi, dok je Liquid u fantastičnoj, kao i Dignitas u manjoj meri.
Sa druge strane Fnatic je uz Virtus.Pro trenutno najbolji evropski tim, u neviđenoj su formi. Ne znam ni da li stižu da odigraju neki scrim uz ovoliko zvaničnih mečeva, od 2. februara su igrali u 20 različitih kupova/liga, barem tako reče Ayesee.
Uželeo sam se malo kineskih timova, voleo bih da vidim koji su pickovi/banovi dominantni na njihovoj sceni. Baš me zanima kako napreduje LGD.int, vidim da su se igrači vratili u Evropu, verovatno zbog nedostatka turnira tamo. Pajkatt je bio gost u GD Studiu, a vidim da sad igra pub u kome su i 1437, Sing i Wagamama.
|