Citat:
PREDATOR 011 kaže:
moravaty neznam kako su kod tebe ai takoo spori ,kod mene auta idu i 140 a kamioni oko 100 ,al znaju i da ga use*u pa da na nekom krivudavom putu voze 30 a ja mogu da teram 60-tak ali nemogu da ih obidjem jer ko uz ku*ac tada je i sa druge strane gust saobracaj
|
Nem' pojma

Automobili jos i nekako. Preticu me, vidi se da gaze dobrih 120, 130+, ali cesto pocnu da se vucaraju na auto-putu. Aj razumem na lokalnim putevima, ogranicenja, grad, to je u redu. Ali kamioni... Retko kad se pomucim da preteknem nekog, cesto kad ih sustignem i usporim iza drugog kamiona da sacekam da mi se ocisti leva traka za preticanje, pogledam u cajger i vidim 70kmh. Malo me frustrira to. Imam mod za limiter na 90 i jos jedan mod koji "ubrzava" AI saobracaj na realnu brzinu i taj mod izgleda da radi samo za automobile.
Pritom, da li se jos nekom desava sa Volvoom da se cesto potpuno zagusi motor? Obrtaji spadnu na 0, a zvuka uopste nema. To mi se cesto desava. Takodje, ako neko koristi mod za povecanu tezinu prikolica, desava li vam se da ne mozete da krenete uzbrdo? Meni se desilo na prilicno blagoj uzbrdici u Maroku, sa normalnim teretom od 30 tona, a vozim Volvoa sa motorom od 750ks!

Da ne pominjem da zbog limitera na 90km/h 12. brzinu skoro da ne mogu da koristim jer mi pri brzini od 90khm obrtaji padnu na 800rpm i skoro da nemam obrtni moment.
1.3.1 je MNOGO bagovit i sve je dalje od SIMULATORA. Necu se ljutiti na neku preporuku modova koji bi peglali gorepomenute probleme