tema: Guild Wars 2
Prikaz jedne poruke
Stara 7.3.2013, 16:28   #6775
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Nista nisu oni pompezno najavljvali, sve sto su obecali to smo i dobili. Living story jeste *****e, ali to bi trebalo da bude tek neki mali uvod u dogadjaje koji ce kasnije, po njihovim rijecima, imati velikih uticaja na svijet.
Medjutim, jedan do ciljeva ovog living story-a jeste to da se igraci malo "razdrmaju" da posjete mape koje su prazne, to i gild misije upravo rade jos bolje. I u tome su uspjeli. Sada su mape popunjenije i uvijek ima igraca.

Druga stvar, vezana za to cekanje, sto ce manjim gildama trebat dosta vremena da otkljucaju neke stvari: pa ti sto su pominjali 18. godina, jesu premali gild. Sta oni misle, da je to gild, od aktivna 3-4 igraca?! Nemojte da zezate ljudi. Igra je ionako previse kezual orijentisana, da nema fraktala ne bi postojao nikakav hard core sadrzaj u igri.

Jos jedan cilj ovih gild misija, jeste da se ljudi sto vise druze, da zajedno igraju, sto im je ponovo poslo za rukom. Evo na primjer, ne znam kada bi smo nesto zajedno odigrali sa CREW gildom da nije ovih misija. Upravo trazimo i treci gild sa kojim cemo zajedno preci tire 3 bouty misiije. To je smisao ovih misija, da se gildovi udruzuju i pomazu jedni drugima.

Zar treba i neki gild od 5-6 ljudi da odmah predje neki zadatak isto kao i gild koji se satire od igranja i ima 100 i vise clanova?! Mora da postoji razlika, da se ubaci sadrzaj koji ce zdovoljiti ozbiljne i posvecene igrace. Da ponovim, igra je previse kezual orijentisana i to je najveci problem. Sve je od pocetka dostupno svima, i najobicnija n00bara moze da predje skoro svaki dungeon u igri.

Ja ne znam na sta se vi zalite?! Ocete sve da vam je dostupono odmah, da za jedan dan predjete sve misije - da gild koji ne igra tokom nedelje, dodje za vikend i predje lagano neku od misija a da ne potrosi nimalo influence poena?! Hahaha...
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci:
Morava (7.3.2013)