Prikaz jedne poruke
Stara 14.4.2013, 11:05   #6502
madsrdjan
Član

Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

... I tako, konačno uzeh i ja da odigram Skyrim...

Znam, neko će reći " u kakvoj si ti pećini živeo pa nisi igrao Skyrim do sada"?
Razlog - bez mašine koja će moći to da tera na max podešavanjima nisam hteo ni da pokušavam.

Nakon instalacije igre, DLC-ova i kombinacije oko 50-tak modova sa neksusa, konačno sam krenuo u čudesni svet Skyrim-a.

Utisak: Dođe mi da pustim suzu svaki put kad se popenjem na neku čuku i bacim pogled na Skyrim. Ovo je definitivno najlepša igra koju sam ikad probao. Ne sećam se da li sam imao ikada ovakav hype sa bilo kojom igrom. (više sam uzbuđen sad nego kad sam prvi put probao WoW)

Šta reći za igru sem :n_klanja :

Modovi sa neksusa su predivni. Kao što rekoh, koristim kombinaciju oko 50 modova, uglavnom preporuke sa Skyrim Sanctuary-a sa Youtube-a.

Masa kombinacija raznih vizualnih modova mi je doprinela da igra izgleda 10x lepše nego vanilla, dok gameplay modovi kao što su SkyRe i Deadly Dragons&Monsters čine igru izuzetnim iskustvom. (Prvo sam krenuo vanilla bez modova, došao do Whiterun-a, a juče novu kampanju sa modovima, i razlika je ogromna.

Ono što me interesuje je da mi neko kaže, a da mi ne pravi spoiler, da li će kampanja da me odvede kroz sve gradove u Skyrim-u? Razlog zašto pitam je što od kako sam krenuo iz Riverwood-a kampanja me vodi u Whiterun, dok sam ja krenuo na jug-jugoistok, čisteći sve redom. Već sam 11 level i dobio sam poziv od jorla iz Falkreath-a da ima nešto za mene. Prvi put kad sam igrao nisam dobio ovaj poziv i išao sam pravo u Whiterun.

Da li će me main quest odvesti kroz sve gradove? Da li da idem u Falkreath, ili ako će me main story odvesti tamo, da pričekam?
madsrdjan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke