Citat:
orome kaže:
mozda sam noob ali koga bi ubio napitkom?
a za moje pitanje o obnovi magicke i pitao sam jer sam procitao da se ne isplati pojacavati efekat preko 100% jer igra ostalo ne uzima u obzir, a da imaju modovi koji racunaju i preko 100%.
|
Pa to je otrov, otruješ oružije i ubiješ zmaja jednim udarcem/hicem. A ne znam za regeneraciju mane pošto još uvek nisam imao mag lika.
Citat:
perablenta kaže:
Mene bocice sa otovom jako nerviraju sto za jedan udarac moram da nosim 0.5 kg. Gde je tu logika, prelijes mac sa pola litre otrova i imas jedan udarac od toga
Ajde razumem za strele, al opet i tu su mogli tipa prelijes bocu preko onih 10 strela sto ti strce na ledjima i imas 10 otrovnih strela.
Zato magija najlaksa. Niti nosis tesku opremu, niti moras da brines o kolicinama samo stavis na sebe -25%-25%-25%-25% I przis ko Darth Vader na steroidima. I jos za magiju lepo kad popijes napitak povecas dmg 100% a traje recimo 3 minuta. To vec ima smisla.
|
Ja igram na legendary a kako magije ne mogu da se prave kao u Oblivionu ne vidim kako bi i master level destruction magije mogle da mi pomognu protiv zmajeva koji imaju od 6k do 12k healtha. Ceo dan bi trebao da šaljem munje i vatrene lopte.