Prikaz jedne poruke
Stara 8.6.2013, 19:22   #6554
ton_majstor
Član

Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Мда, дошао сам да помогнем, ако могу.

Прво, мени је жао што се направила зла крв својевремено и овде и на ФБ, али међусобно вређање не трпим, и нема тог човека који сме да се стави изнад других. То је сада решено на ФБ и имамо мирну групу, у којој се ВРЛО поштују правила. Има нас стотинак и прецизан кодекс.

Ипак, ако СК-форум мисли да је ово превише за ову тему, онда се преселите (и) на ФБ, бићете (поново) примљени, али под условом да се НИКАДА не подигне тон и задржи конспиративни, колективни дух. Сада тамо имамо људе из 5-6 држава, и лепо иде.

Мада, информације које се тамо објављују су ЈАКО интерног типа и свако ЈАВНО пување њима би било катастрофално по српску заједницу наспрам ЕТС2, јер имамо неколико тестера (и за Линукс!) и преводилаца, који би моментално изгубили позиције. У том смислу, пријем ће бити селективан, а правила строга.

Све ово, понављам, САМО ако пројекат овде прерасте тему, иначе нема потребе да се ФБ уопште чепи овде на СК, нити да ФБ група расте.

=====

Мислим да могу да помогнем маперима, макар оволико:

Та ваша мапа неће никада бити званична, јасно је зашто. Превелика, превише градова, итд. Лично бих волео да је пробам, али тек када буде готова и проверена. Апсолутно ценим ваш труд и имате моје најдубље потшовање, поготово ако будете користили ћирилицу, или само онда.

У новој верзији ЕТС2, тј. тај 1.4 печ који само што није изашао, структура мапа је драстично промењена и сумњам да ће ова ваша мапа радити без озбиљних преправки. Иначе, главни разлог зашто се још чека 1.4 су управо нове мапе, које су СВЕ морале да буду ПОНОВО оверене, а то је био коњски посао за девелопере и тестере.

Значи, сачекајте да видите шта је ново у структури мапа, јер ја нисам стручњак, па онда видите шта ћете са својом.

Иначе, волео бих да се задржите на оригиналним координатама Србије и у њој направите 5-6, па и 10 градова, колико реално има смисла на нашој површини. Такву мапу ће "ошацовати" и СЦС, па ћемо заједно са њима пре доћи до званичне, тим пре је је Мађарска унета на карту, па је сада неупоредиво лакше "долепити" се на њу.

=====

Игра је делимично или понегде потпуно промењена од 1.3.1. Немам места да напишем шта се све кува и скувано је, и због чега неће радити све што је икада "написано ногама" од модова. А осим информација које СЦС избацује на блогу, засад не смем да напишем ни словца о томе овде, јер би покварило изненађење, а мене и остале тестере дегажирало у орбиту.

Свима на СК желим свако добро!
ton_majstor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci:
Laxi (9.6.2013)