Ma SCS je lenj do bola. Od pocetka mi tako igra izgleda, kao da ju je zapoceo neko vredan i pametan a zavrsili Crnogorci (bez uvrede bilo koga, to je unuverzalna sala). Trebalo je samo sesti i ljudski to odraditi odma a ne da puste igru u prodaju i nadaju se "valjda se niko nece zaliti na to, a i ako se zale ispravku ce dobiti tek u tamo nekom patchu".
Znam ja da im je plan da mogu jos dugo da zaradjuju od ove igrice stalno je postepeno poboljsavajuci, ali ako su volji da poboljsavaju igricu zar nije bilo bolje da je prvo izbace onako solidno dobru i onda dodaju jos onako extra dobre stvari u patchevima? Ali ne, oni su izbacili relativno OK (vuce na losu) igru i onda jaaaaaaako polako izbacuju patcheve za nju koji je polaaaako popravljaju.
Ako budu hteli 5 godina da rade na ovo igri tek ce posle tog vremena da lici na nesto.
A sto se tice voznje direktno kroz krad, meni je to cool. Ja sam, svojevremeno, sa ujakom (sa sleperom) prosao pola Beograda. Isao je i tuda kuda ne sme. Jednom su nas zaustavili panduri i kao "Pa gde ces ti junace, znas da je ovuda zabranjeno kamionima" a ujak je uvek imao neki strasno dobar izgovor kao "pa nisam mogao da se okrenem tamo i jbg morao sam proci ovuda" ili "Pa tamo su se neki sudarili i zakrcili saobaraj a ja moram sto pre stici na odrediste jer u protivnom ode posao"

Bilo je jako cool, ali moj ujak je bio strasno dobar vozac. Gde se sve on provlacio bez i ogrebotine...
Da skratim pricu, meni se svidja mogucnost prolaska kroz grad, ali bi ja predlozio da ukradete jednu ideju iz one Europe Rebuild mape, da pored puta (pola na ulici, pola na trotoaru) postavite parkirane AI automobile. Pa se ti onda sa sleperom provlaci kroz grad ako si maher.